Life Advice

Tonhallal töltött paprika

2016.02.04. 07:00 | N.di | Szólj hozzá!
Tonhallal töltött paprika Tovább

Ezt a receptet egy kollégám mutatta. Vagy Ő csinálta meg, vagy a felesége, arra már nem emlékszem. Csak arra, hogy az egész étkezőt bejárta a kellemes sült paprika és a sült sajt és hal illata. Naná, hogy nyúltam belőle egy falatot, és azonnal kértem a receptet. Gluténérzékenyek és diétázók étkezésébe is csodásan be lehet illeszteni, akár vacsorára, akár ebédre. Nálam vacsoraként került az asztalra.

Nincs vele sok macera, villámgyorsan elkészül, egészséges, finom, mi kell még :)

 

dsc_0143_p.jpg

 

Hozzávalók:

  • 2 db kaliforniai paprika
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 db tonhalkonzerv
  • 1 doboz cottege cheese
  • reszelt sajt (fajta és mennyiség ízlés szerint, én most ementálit használtam)
  • csipet só
  • kevés frissen őrölt bors
  • kevés olívaolaj

 

Elkészítés:

  • A lilahagymát kevés olívaolajon dinszteljük.
  • Addig a paprikákat félbevágjuk, belsejét kitisztítjuk. A tonhalkonzervről leöntjük az olajat.
  • A cottege cheese-t és a tonhalat egy tálban összekeverjük, hozzáöntjük a lilahagymát, kicsit sózzuk, borsozzuk, és még egyszer átforgatjuk.

 

tonhallal_toltott_paprika.jpg

 

  • A paprikákban elosztjuk a kapott masszát, reszelt sajtot szórunk rá, és előmelegített sütőben (kb. 180 fokon, hőlégkeverésen) megsütjük, míg a sajt szépen rá nem pirul. (20-25 perc)

 

Jó étvágyat hozzá! :)

 

Tovább a poszthoz

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeadvice.blog.hu/api/trackback/id/tr858357816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.