Life Advice

A világ legjobb ébresztőórája kávéval ébreszt

2015.01.27. 00:07 | N.di | Szólj hozzá!
A világ legjobb ébresztőórája kávéval ébreszt Tovább

Egy nyári Szeretlek Magyarország cikk, amit most fedeztem fel :)

 

Ez egy nekem való ébresztőóra!!!! :) Mikor lesz már karácsony? :)

 

Előző este bele kell tenni a hozzávalókat, és másnap reggel, a megadott időpontban az éjjeliszekrényen ott a friss, gőzölgő kávé.

 

Nincs is annál jobb, mint amikor friss kávéval ébresztik az embert - ha már fel kell kelni, még mindig ez az egyik legkönnyebb és legfájdalommentesebb módja. De mi van akkor, ha senki nincs, aki kávét főzzön nekünk? Akkor jöhet nagyon jól ez az új találmány.

A hangja kellemes, az összekoccanó acélgolyók, a forrásban lévő víz és a kávé halk csöpögése (ötvöződve a kávé kellemes illatával) sokkal ideálisabb ébresztő-kombináció, mint a hangos berregés. 

Csak annyit kell tenni, hogy a megfelelő tartályokba, rekeszekbe vizet, cukrot, kávét és tejet töltsön az ember előző este - és természetesen állítsa be az időzítőt. Reggel aztán már csak az van hátra, hogy a frissen főtt kávé illatára ébredve fel kell hörpinteni a párna mellett, karnyújtásnyira gőzölgő italt.

 

Tovább a poszthoz

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeadvice.blog.hu/api/trackback/id/tr687113675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása