Life Advice

A mindenki arcára mosolyt csaló sörreklám

2015.02.02. 18:00 | N.di | Szólj hozzá!
A mindenki arcára mosolyt csaló sörreklám Tovább

Az éjszakai Super Bowl (amit nagy örömömre a New England nyert :) ) alkalmából készült ez a Budweiser reklám. Ami mind zeneileg, mind "cukiságfaktorilag" szerintem szenzációsan sikerült. 

 

Még anno süldő autó értékesítő koromban jó pár reklám anyagot készítettem. (Nagyon jó csapatunk volt. Sok kitelepedést szerveztünk meg, mindenki rugalmas volt, kreatív, és jó pörgős. Visszasírom azt az időszakot néha. De csakis a csapat miatt.) Abban az időszakban sokkal jobban figyeltem a reklám és marketing fogásokat. A lényeg akkor az volt, hogy legyen gyerek, vagy kutya, macska a reklámban. És ezek az elemek rendre vissza is köszöntek a tévében aktuálisan futó VW reklámokban. Ott ficegett a gyerek, a kutya, az elefánt, a kisegér, a kiccsalád. A golf plusban a tündéri francia bulldog. De a mostani golf 7 reklámban szintén ott a blöki. Szóval ennek szellemében csináltam annak idején én is a szóróanyagokat.

 

Igaz, köszönő viszonyban sem volt ezzel a Budweiser reklámmal:

 

 

De ez is nagyon tetszik:

 

 

És erre jön a magyar sörreklám, aminél csak egy kérdés fogalmazódik meg bennem.

MIÉRT?

Tovább a poszthoz

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeadvice.blog.hu/api/trackback/id/tr817133273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása