Life Advice

Monday Advice 1.

2014.10.06. 22:06 | N.di | Szólj hozzá!
Monday Advice 1. Tovább

motivation_1_1412624097.jpg_1813x868

Ez egy új rovat lesz amivel minden hétfőn (vagy hét elején :) ) jelentkezni fogok. Mivel a hétfő mindenkinek nehezen indul, kell egy kis lökés. 

Igyekszem mindig új fogadalmakkal előrukkolni, egy új motivációs üzenettel, üdítő reggelivel (vagy nasi, ebéd, vacsora, vagy valami :) ). Valamint egy olyan zenével ami vidáman, pörgősen indít el reggel, belelökve az előttünk álló hétbe.)

 

Az e heti fogadalom: 30 perc futás - mostanában elmaradt, rám fér!

motivációs üzenet: "Csak azoktól tanulhatok, akik tudnak, és csak tőlük tanulva kerekedhetek föléjük" Ayrton Senna - És hogy miért Tőle? Mert így próbálok innen messziről erőt küldeni Jules Bianchi-nak. Kitartás Harcos! Nyerd meg a csatát! 

Reggeli: Corn Flakes friss gyümölccsel tejjel - nem szeretem a zab meg hozzá hasonlókat, bármennyire is oda figyelek arra mit eszek :)

Zene: Melanie Fiona: Monday Morning - mert jó és illik ide :)

 

Szép hetet mindenkinek!

Tovább a poszthoz

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeadvice.blog.hu/api/trackback/id/tr426765405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása